Boete voor verspreider 'Phileine zegt sorry'

Boete voor \'Phileine zegt sorry\'-verdachte
Vrijdag, 29 oktober 2004 - Een man die werd verdacht van het verspreiden van de film \'Phileine zegt sorry\' voordat de film in première ging, heeft een boete gekregen.

De Rotterdamse rechtbank bepaalde eerder deze week dat hij een boete van tweeduizend euro, waarvan 1500 euro voorwaardelijk, moet betalen. Ook zijn er zeven cd/dvd-branders van de verdachte verbeurd verklaard.
Vorig jaar oktober deed de FIOD invallen bij diverse abonnees van Eweka die \'Phileine zegt sorry\' nog voor de première via usenet zouden hebben aangeboden. Op woensdag stond de eerste verdachte terecht.

Lees het complete bericht op Webwereld.

Recente artikelen

Laatste reacties

Pieter Kleine  |  31-10-2004

Intussen is de wetgeving ook aangescherpt. Zoals ik al in www.dvdforum.nl heb gemeld is via een wijziging van de auteurswet nu ook niet meer toegestaan om dvds ...
Lees meer >

chimera01  |  30-10-2004

Ik ga er vanuit dat deze meneer bij een volgende overtreding best wel eens behoorlijk het haasje zou kunnen zijn. En terecht het is gewoon crimineel om geld te...
Lees meer >

HiddeH  |  30-10-2004

helemaal gelijk in,wie kopieert die bocht nou... mazzel,niels Gheheh, :) misschien zou er inderdaad nog een jaartje TBS bijgegeven moeten worden.
Lees meer >

Niels Simons  |  30-10-2004

helemaal gelijk in,wie kopieert die bocht nou... mazzel,niels
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina