BBI presenteert: Frame of Mind op DVD en Blu-ray

BBI Logo

 

BBI presenteert: Frame of Mind

 


Adembenemende actiethriller vanaf 22 september op DVD en Blu-ray Disc

 

CoverCover Vanaf 22 september brengt BBI Films de spannende actiethriller Frame of Mind uit op Blu-ray en DVD. Het leven van detective David Secca verandert voorgoed als hij een 8mm film vindt met belangrijke informatie over de dader van de moord op John. F. Kennedy. Frame of Mind is geregisseerd door Carl T. Evans (Walking on the Sky), die zelf de rol van David Secca op zich neemt. Samen met Chris Noth (Sex and the City), Vincent Curatola (The Sopranos) en Barbara Barrie (Breaking Away) beland je in een kat en muisspel tussen waarheden en bedrog dat zich afspeelt in Carlstadt, New Jersey.
Frame of Mind is eng, onvoorspelbaar en adembenemend.

 

 

Korte inhoud:
NYPD Police Detective David Secca en z’n zwangere vrouw ontvluchten de zware tijden in New York en vertrekken naar hun geboortestad Carlstadt, New Jersey, om daar een nieuw leven op te bouwen. David gaat daar met tegenzin aan de slag bij de lokale politie. Dan totaal onverwacht, vindt hij een mysterieuze strip van een 8mm film in een antieke juwelendoos, die zij in een winkel hadden gekocht. Het wordt snel duidelijk dat hij een waardevol bewijs heeft gevonden in de Kennedy-moord. Een adembenemende thriller tot het eind….

 

Overige BBI releases in oktober:


CoverDay Zero

Day Zero is een politiek verhaal over de drie vrienden George - een succesvolle advocaat (Chris Klein), Dixon - een groffe taxi-chauffeur (Jon Bernthal) en Feller - een onzekere schrijver (Elijah Wood). Het zijn turbulente tijden en de Amerikaanse regering heeft het leger weer verplicht gesteld. De jongens krijgen 30 dagen om zich te melden! De film verkent de emotionele worsteling van hun veilige en comfortabele leventje tot aan... de oorlog! Ze worden geconfronteerd met de overtuigingen van moed, plicht, liefde,
vriendschap en eer.

Regisseur
Bryan Gunnar Cole

Acteurs
Elijah Wood
Ally Sheedy
Chris Klein
Elisabeth Moss
Ginnifer Goodwin
Jon Bernthal

Verkrijgbaar vanaf 20 oktober op DVD en Blu-ray

CoverFall Down Dead

Een serie moordenaar. De Picasso killer stalkt en vermoordt allerlei vrouwen op een gruwelijke en vindingrijke wijze. Hij maakt klassieke voorbeelden van zijn slachtoffers.
Op een avond valt de elektriciteit uit in de hele stad en een groep van zeven vreemden raakt opgesloten in een groot kantoorgebouw. Ze kunnen nergens heen. De serveerster Christie loopt ’s avonds na haar werk, rustig naar huis. Dan ziet ze de Picasso killer aan het werk met zijn nieuwste slachtoffer.

Regisseur
Jon Keeyes

Acteurs
David Carradine
Dominique Swain
Udo Kier
Mehmet Günsür
R. Keith Harris
Monica Barladeanu

Verkrijgbaar vanaf 20 oktober op DVD en Blu-ray

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina