BBC First is vanaf 4 juni te ontvangen in België.

Na Nederland binnenkort ook in België.

BBC First wordt gelanceerd in België

BBC Worldwide kondigt de lancering aan van BBC First in België op donderdag 4 juni 2015.

BBC First LogoNa de geslaagde lancering van de zender in Nederland op 16 mei, is het nu de beurt aan België, dat als tweede land in Europa zal kunnen genieten van BBC First. De zender is volledig afgestemd op de lokale markt en wordt de nieuwe thuishaven van de allerbeste Britse dramaseries. De programma’s op BBC First worden allemaal ondertiteld in het Vlaams en zullen in België voor het eerst te zien zijn bij Telenet. Later zullen andere platforms in de rest van de Benelux volgen.

Gabriele Galassi, Head of Benelux, Global Markets bij BBC Worldwide, vertelt: “We weten dat de kijkers in België gek zijn op onze content. Met BBC First kunnen we hen nog meer geven wat ze wensen, zoals lokale premières van de beste Britse dramareeksen.” BBC First zendt series uit als Midsomer Murders, Last Tango in Halifax, The Musketeers en Death in Paradise.

“Telenet is zeer blij de uitstekende dramaseries van BBC First te verwelkomen in ons Play More aanbod. De zender past perfect bij onze doelstelling om de beste premium ervaring aan te bieden aan onze klanten”, aldus John Porter, CEO van Telenet.

ZENDERINFORMATIE
BBC First zal in België beschikbaar zijn in het premium entertainment aanbod van Telenet, Play More, op kanaal 561.

BBC First vormt een aanvulling op de pan-regionale zender van BBC Worldwide, BBC Entertainment Europe, en de andere zenders van de Britse openbare omroep BBC die momenteel worden aangeboden door de Belgische operatoren. De zender maakte zijn debuut in Australië, in 2014, met de meest geslaagde lancering van een niet-sportzender op Foxtel sinds 2006.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina