Barbie en de Prinsessenschool: vanaf 13 oktober op DVD te koop

Universal

Universal Pictures Benelux presenteert:

Barbie schittert in haar nieuwste animatiefilm

Barbie De Prinsessenschool

Vanaf 13 oktober te zien op DVD.

In het magische prinsessenverhaal BARBIE DE PRINSESSENSCHOOL blijkt dat iedereen een ware prinses kan worden, iets waar toch ieder meisje tussen de 3 en 10 jaar van droomt!? Natuurlijk speelt Barbie, de beste vriendin van iéder meisje, de hoofdrol in dit prinsessensprookje op dvd.

coverIn Barbie De Prinsessenschool stapt Barbie in een nieuw avontuur als Blair. Ze ontvangt als ‘gewoon’ meisje een speciale uitnodiging om naar de prinsessenschool te gaan voor een heuse prinsessenopleiding.

Barbie maakt al snel vrienden met de aanwezige prinsessen maar toch voelt ze zich,  als enige die niet afkomstig is van een Koninklijke familie, niet helemaal thuis op deze school
Blair en haar nieuwe vriendinnen vinden dat zij de juiste prinses is voor de Gardania troon. Maar Tess, één van de gemene meiden van de school, gooit roet in het eten. En wat voor vreemde dingen gebeuren er toch allemaal rondom het kasteel?

Maar dankzij de “Sprites”, de magische prinsessenassistenten, zal blijken dat goedheid loont! Bovendien wordt Blair onthult als de juiste koningin voor de troon. Iedereen kan dus een prinses worden!

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina