B-Motion: Murphy's Law Seizoen 1 als 4 DVD Digipack

Murphy’s Law – Seizoen 1 – 4 DVD’s
Het complete eerste seizoen van de succesvolle gelijknamige BBC TV-serie, tevens met ruim 1 miljoen kijkers per aflevering een van de publiekslievelingen bij de KRO

Geweldige plotwendingen, ijzersterke karakters en droge humor in de primetime BBC TV-thrillerserie met  James Nesbitt (o.a. Cold feet) als Tommy Murphy. Scenario- Colin Bateman. Regie - John Strickland

Vanaf 11 mei 2006 te koop als 4 DVD Digipack

Murphy’s Law is geschreven door topschrijver Colin Bateman (o.a. Divorcing Jack, Empire State). James Nesbitt (ook bekend van Cold Feet) speelt de geschorste, emotioneel verwarde, undercover politieagent Tommy Murphy. Hij benadert de wet op een onorthodoxe manier. Een tragedie in zijn leven heeft ertoe geleid dat hij nergens bang voor is. Zijn baan is het enige dat hij nog heeft. Claudia Harrison speelt zijn sexy \'sidekick\' Detective Inspector Annie Guthrie.

Seizoen 1 bestaat uit 5 afleveringen van 90 minuten elk.

Aflevering 0 (pilot) - Murphy’s Law
In Murphy\'s Law speelt James Nesbitt de geschorste, emotioneel verstoorde, undercover politieagent Tommy Murphy. Claudia Harrison speelt zijn sexy ‘sidekick’ Detective Inspector Annie Guthrie. Murphy\'s doel als undercover agent is dat zijn aanwezigheid voor een kettingreactie zorgt in de Londense onderwereld, waardoor de \'bad guys\' zichzelf blootgeven. Hij benadert de wet op onorthodoxe wijze. Een tragedie in zijn leven heeft ertoe geleid dat hij nergens bang voor is. Zijn baan is het enige dat hij nog heeft. Omdat hij niet door de laatste psychologische beoordeling is gekomen, ziet het ernaar uit dat Tommy Murphy de rest van zijn dagen zal doorbrengen in zijn appartement met niets anders dan drank en slechte herinneringen als gezelschap. Tot het zover is, doet zijn baas hem een voorstel.

Aflevering 1 – Electric Bill
Als de beruchte ontvoerder Richard Mooney wordt binnengebracht, moeten Guthrie en Murphy alles op alles zetten om op tijd een bekentenis los te krijgen, zodat ze het leven van zijn laatste slachtoffer kunnen redden. Murphy gaat undercover in de Bellview gevangenis om hem te benaderen. Het valt echter niet mee om zijn plannen in de gevangenis uit te voeren.

Aflevering 2 - Manic Munday
De beroemde Ierse snookerspeler Mickey Munday wordt onder druk gezet om de uitslag van zijn spel tijdens de komende kampioenschappen te manipuleren. Wanneer Munday in Londen arriveert, gaan Murphy en Guthrie undercover om zijn leven te beschermen en om de boosdoener te vinden. De inzet voor Munday wordt hoger als zijn verloren liefde en dochter weer in zijn leven verschijnen.

Aflevering 3 - Reunion
In de clubscène van het Londense West End wordt de baas van de beveiliging van een East End-gang gevonden. Hij is vermoord. Het is de taak van de politie om Carl Tate, de hoofdverdachte en leider van de rivaliserende bende, te vinden. Dat moet snel gebeuren, om een herhaling van de \'deurenoorlog\' van 1996 te voorkomen. Murphy sluit zich undercover aan bij Tate\'s bende.

Aflevering 4 - Kiss And Tell
Murphy en Guthrie raken verwikkeld in wat lijkt op een klassieke crime passionel. Een onbekende blonde vrouw is bezig succesvolle Londense zakenlieden te vermoorden. De slachtoffers zijn allemaal lid van dezelfde health club. Ook Murphy wordt lid. Het is een hele uitdaging als hij aan de lopende band afspraakjes heeft met mooie vrouwelijke verdachten.

Ruim 450 minuten – Nederlands ondertiteld - PAL 4:3 - 1 x DVD9 / 3x DVD5 - Regio 2 –  Dolby Digital 2.0
Kijkwijzer: 12 jaar Consumentenadviesprijs: € 34,99 (4 DVD Digipack)

Verkrijgbaar vanaf 11 mei 2006. Distributeur: B-motion

Recente artikelen

Laatste reacties

Tim k  |  01-04-2006

Ik heb nog nooit een aflevering gezien, maar wel positieve dingen over gelezen. Nesbitt vond ik zeer sterk in Cold Feet ( mooi accent ) en wil hem ook wel aan h...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina