B-Hive: Margriet Eshuijs in Concert

DVD Release - 25 maart 2005
MARGRIET ESHUIJS
IN CONCERT

De dvd Margriet Eshuijs ´In Concert´ is het ultieme statement van Margriet Eshuijs, Nederlands meest veelzijdige en meest oorspronkelijke popzangeres ooit in Nederland. De dvd is een registratie van het theaterpopconcert ´In Concert´ van Margriet opgenomen in een uitverkocht , zinderend en laaiend enthousiast Zaantheater. De pers schreef over dit concert,´spetterend´, ´bruisend´, ´de vonken vlogen eraf´, en ´absolute top in Nederland, sterker nog wat Margriet doet is van een hoog internationaal niveau´.
Op de dvd staan maar liefst 21 liedjes , de juweeltjes uit Margriet’s repertoire zoals ´House for sale´ ( in een schitterende versie met zoveel passie en overtuiging gezongen dat het lijkt alsof ze het voor het eerst zingt), ´Black Pearl´ (knalt je huiskamer in en je waant je in een dampende poptempel), ´God is asleep´ ( in een intense uitvoering), ´Rose´ ( teder, acapella en akoestisch gezongen), ´Time´ ( van het laatste studio album kraakt als de tijd zelf in al zijn schoonheid), I can’t have it all ( het mooie duet van Margriet Eshuijs en Maarten Peters ) ´Key West Blues´ en ´After the Sunset´ .
Bijzonder is de uitvoering van ´White horses in the snow´ gezongen door Maarten Peters een absolute publieksfavoriet. Kortom ze staan er allemaal op. Een fenomenale sensatie.
Op de dvd staan ook nieuwe 4 liedjes die nog nooit eerder zijn uitgebracht zoals ´Stay´ (een heftige, theatrale ballad), ´The Dancer´( ingetogen en prachtig door Marieke Esser voorzien van een melancholieke choreografie), ´Find it in your heart´( een lekkere popsong met 4 stemmige vocalen) en de knallende opening ´Flowerchild´ en extra audio track van het lied ´Take me´.
Alle teksten en muziek zijn door Maarten Peters speciaal voor Margriet en haar Band geschreven.

RELEASEDATUM: 25 maart 2005
De dvd is geproduceerd door Maarten Peters, producent en platenmaatschappij B-hive records Zaandam

Speelduur: 148 minuten (DVD9)
Artnr: BH 300436, Conf: DVD,
PPD: 13,50, EAN: 8714253004365

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina