Audrey Hepburn Muse Collection en My Fair Lady op DVD vanaf 17 september

Paramount


Audrey Hepburn Muse Collection en My Fair Lady

Paramount Home Entertainment Benelux brengt 17 september aanstaande de Audrey Hepburn Muse Collection en My Fair Lady uit.  De Audrey Hepburn films zijn nog altijd even stijlfol en tijdloos.

In 2009 is de 80ste verjaardag van Audrey Hepburn, en om dit te vieren brengt Paramount Home Entertainment een volledig nieuw ontworpen box  van Audrey Hepburn uit. Deze box bevat de meest mooie en gedenkwaardige films die de afgelopen jaren zijn uitgebracht.

cover

De luxe box bevat Breakfast at Tiffany’s, Funny Face, Paris When it Sizzles, Roman Holiday, Sabrina en de onvergetelijke film MY FAIR LADY. Daarnaast bevat de box nog een bonus disc met extra’s: interviews en documentaires over deze geliefde actrice, haar films en haar invloed op de mode.

 

 

 


cover
MY FAIR LADY is, naast een van de mooie films uit de Hepburn box, ook apart verkrijgbaar. MY FAIR LADY is een van de meest populaire films van Audrey Hepburn. Zij schittert in dit adenbenemendemuzikale spektakelstuk dat maar liefst 8 Academy Awards won in 1964, inclusief Beste film. In deze geliefde filmbewerking van de Broadway-hit speelt Hepburn een bijdehante Londense straatverkoopster uit een arbeidersmilieu. Een zelfingenomen professor (Rex Harrison) neemt haar onder zijn hoede en probeert haar door middel van goede scholing tot een echte dame te maken. Als het eenvoudige bloemenmeisje tot bloei komt te midden van de Londense elite, blijkt dat haar leraar zelf ook nog wel wat te leren heeft. Hepburns spel, stijl en luchtige geest hebben van My Fair Lady een tijdloze klassieker gemaakt.

 

Audrey Hepburn Box
Adviesprijs: € 39,99
Speelduur DVD: 1038 min
Leeftijd: 6

My Fair Lady
Adviesprijs: € 9,99
Speelduur DVD: 166 min
Leeftijd: AL

Recente artikelen

Laatste reacties

Richard B.  |  05-09-2009

Waarom brengt Paramount trouwens een nieuwe dvd-uitgave van My fair lady uit? Da's toch een Warner-film? Ik ben er achter. Dit staat op de Wikipedia-pagina v...
Lees meer >

Sneaker  |  03-09-2009

Ik heb de films nog niet, maar voor een mooi prijsje lijkt de box me een goede kennismaking met Hepburn.
Lees meer >

navarone  |  02-09-2009

Elke keer als er van dat soort boxen uitkomen zijn het films die al voor de zoveelste keer opnieuw uitkomen en die iedereen al heeft. Waarom niet films van Audr...
Lees meer >

Fonzie  |  02-09-2009

Geen idee maar wel een verfrissende hoes. Die oude geloofde ik voort wel ;) Maar zit inderdaad meer op BR te wachten.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina