Arne Dahl - seizoen 2 is vanaf 16 oktober te koop als 3-DVD box

Lumiere Crime Series


Gebaseerd op de populaire crime bestsellers van de Zweedse schrijver Arne Dahl.
IJzersterke observaties, droge humor en pure spanning.

ARNE DAHL – Volume 2

Met de boekverfilmingen van Smeeroffer, Bijbelse wateren en Europa Blues
Vanaf 16 oktober 2012 verkrijgbaar als 3 DVD-box (6 X 90 minuten internationale crime suspense)

Arne Dahl is een Scandinavische crime serie over een speciale eenheid van topinspecteurs, elk met een eigen specialisatie, die strijdt tegen de internationale misdaad. De serie rond dit A-team is gebaseerd op de ook in Nederland zeer populaire bestsellers van de Zweedse schrijver Arne Dahl.

De misdaden die in Zweden plaatsvinden blijken nooit op zichzelf te staan en zijn onderdeel van tragische gebeurtenissen, intriges en geweldsdelicten die zich vertakken over heel Europa. De leden van het A-team moeten telkens goed samenwerken om een einde te maken aan de gruwelijkheden.

cover

Synopsis
In Smeeroffer ontploft van een Zweedse familie, die in Nederland op vakantie is, hun auto in een krachtige explosie. De man, de vrouw en het meisje zijn op slag dood. Vanuit Zweden wordt de A-groep op het onderzoek gezet. De man die om het leven kwam was namelijk een agent die in Stockholm undercover werkte.

In Bijbelse wateren wordt een van de vijf Afrikaanse illegalen, die aan hun uitwijzing proberen te ontkomen, neergeschoten door een agent. Tegelijkertijd wordt in een appartement in een Stockholmse buitenwijk een ernstig ontbonden lichaam aangetroffen. Tragische gebeurtenissen die onderling gelinkt blijken te zijn én waarvan de daders banden hebben met mensen binnen het onderzoeksteam: het A-team kent moeilijke tijden.

In Europa Blues werken Paul Hjelm en Kerstin Holm, leden van de speciale politieafdeling voor zware internationale misdaad, opnieuw samen aan een zaak die zich over heel Europa vertakt. Wat hebben de bizarre executie van een man in de Stockholmse dierentuin, de verdwijning van acht illegale Oost-Europese vrouwen, de gruwelijke moord op een vermaard joods professor, en een zeer aangrijpend dagboek over nachtmerrie-achtige experimenten uit 1945 met elkaar te maken?

cover

Technische gegevens
Beeld: 16:9 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 5.1
Taal: Zweeds gesproken
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Misdaad
Speelduur: 6 x 90 minuten
Kijkwijzer: 16
Consumentenadviesprijs € 29,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina