Aristokatten - Disney's 20ste Classic, vanaf 16 april als SE op DVD!

Disney’s 20ste Classic De Aristokatten
 
Na jaren eindelijk weer verkrijgbaar en voor het allereerst als Special Edition op DVD. Met veel uniek bonusmateriaal.

Op spectaculaire wijze digitaal gerestaureerd – Met supergeluid (DEHT 5.1 Dolby Digital). Nu met zangeres / musicalster MAAIKE WIDDERSHOVEN als Poes Duchess Weergaloze animatie, vertederende karakters en vrolijke muziek zorgen voor een swingende belevenis. Het avontuur begint als de lieve, bejaarde Madame Bonnefamille besluit om al haar bezittingen na te laten aan haar lievelingen; Poes Duchess en haar drie jonge poesjes Marie, Toulouse en Berlioz

Verkrijgbaar als Special Edition vanaf 16 april 2008
Tevens te huur vanaf dezelfde datum

De Aristokatten, de eerste avondvullende animatiefilm die zonder de inbreng van Walt Disney gemaakt werd, is eerdaags na lange tijd weer verkrijgbaar op DVD. 16 april 2008 verschijnt deze 20ste Disney Classic voor de allereerste keer als Special Edition. oor het eerst in de geschiedenis van een Disney Classic zijn de stemmen opnieuw ingesproken. Niemand minder dan zangeres / musicalster Maaike Widdershoven neemt de hoofdrol van poes Duchess voor haar rekening. Jarenlang veroverde Wieteke van Dort in de Nederlands gesproken versie als poes Duchess de harten van haar bewonderaars. Samen met haar drie kleine poesjes Marie, Toulouse en Berlioz leeft poes Duches in een grote villa bij de lieve, bejaarde en wat excentrieke Madame Bonnefamille. Als de jaloerse Butler toevallig hoort dat Madame na haar overlijden al haar bezittingen aan poes Duchess zal vermaken, weet hij wat hem te doen staat. Hij besluit de “kattige” erfgenamen uit de weg te ruimen. Het plan mislukt en op weg naar huis ontmoet ze al snel de avontuurlijke straatkat Thomas O’Malley. Een nieuw Disney liefdeskoppel is geboren.

Het verhaal Parijs, aan het begin van de vorige eeuw Madame Bonfamille, een vriendelijke, zonderlinge oudere dame met heel veel geld, laat haar totale vermogen van enkele miljoenen na aan haar katten: moederpoes Duchess en haar drie kattenkinderen Marie, Toulouse en Berlioz. Butler Edgar luistert het gesprek af dat Madame over deze zaak voert met haar goede vriend advocaat Hautcourt. Pas als de katten overlijden zal butler Edgar het fortuin krijgen. Normaal gesproken is Edgar de goedheid zelve, maar zijn hebzucht doet hem besluiten de hele kattenfamilie uit te roeien. Die nacht verdooft hij de vier katten met de bedoeling om ze in de rivier te verdrinken. Maar op weg daar naar toe wordt hij aangevallen door de straathonden Napoleon en Lafayette. Edgar verliest de controle over zijn motorfiets en vlucht terwijl de mand met de katten achterblijft. Wanneer Madame ontdekt dat haar lievelingen er niet meer zijn, begint ze wanhopig aan een grote zoektocht.

Voor het eerst in de geschiedenis nieuwe stemmen voor een Disney Classic De weergaloze en muzikale animatiefilm De Aristokatten, die in 1970 als 20ste Classic in de US haar première beleefde, is opnieuw ingesproken. Niemand minder dan zangeres / musicalster Maaike Widdershoven schittert in de hoofdrol van poes Duchess. De bekende Vlaming Günther Neefs, heeft de stem van straatkat Thomas O’Malley opnieuw ingesproken. Günther Neefs is de zoon van de overleden Louis Neefs, de stem van Thomas O’Malley in de eerste versie van De Aristokatten.

De stemmen
Maaike Widdershoven - poes Duchess
Günther Neefs - straatkat Thomas O’Malley
Ewout Eggink - muis Roquefort
Xavier Werner - Toulouse
Wiet de Bruijn - Berlioz
Lydia Verhoef - Marie
Sander de Heer - Butler Edgar
Wim van Rooij - Napoleon
Jan-Anne Drenth - Lafayette
Pim Koopman - Jazzcat

De Special Edition van ARISTOKATTEN
Naast de Disney Classic ARISTOKATTEN in 5.1 Disney Enhanced Home Theatre Mix is nog extra veel BONUSMATERIAAL vol magie toegevoegd.

BONUSMATERIAAL
Spellen en activiteiten
• Disney’s Virtual Kitten
• De Aristokatten Spel: Plezier met taal
• Korte bonusfilm
Achter de schermen bij Disney
• De Sherman Brothers: De aristocraten van de Disney liedjes (de componisten)
• ‘De Aristokatten’ plakboek: story-boards, ontwerpen
• The Great Cat Family: TV-programma uit 1956 met introductie door Walt Disney
Niet gebruikte scene
• “She never felt alone”
Muziek
• Disney’s liedjesselectie:
- De Aristokatten
- Poot voor Poot
- Kat met de grote K
- Niemand swingt zoals een kat
- Karaoke versie van de film

TECHNISCHE SPECIFICATIES
INTERACTIEVE MENU’S – DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Nederlands/Engels/Duits Dolby Surround: 2.0: Turks
ONDERTITELING: Nederlands/Engels/Duits/Turks/Hindi
BEELDFORMAAT: 16x9 – 1.78:1
GELUID: Disney Enhanced Home Theatre (DEHT) 5.1
FAST PLAY - SPEELDUUR: 75 (exclusief bonusmateriaal) - KIJKWIJZER: alle leeftijden

Recente artikelen

Laatste reacties

Arriejj  |  24-03-2008

1-disc. Bedankt. Ik had liever een 2-disc verwacht! :cry: :mad:
Lees meer >

Frank  |  24-03-2008

1-disc.
Lees meer >

Arriejj  |  24-03-2008

Word dit een 1-disc of 2-disc uitgave?? :confused:
Lees meer >

bart22  |  16-03-2008

Daar ik de eerdere release nog niet heb zal het voor mij wel een aanschaf worden.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina