Animatiefenomeen Pororo verovert ook Nederland! Vanaf 28 november op DVD & Blu-ray Disc

Animatiefenomeen Pororo verovert ook Nederland

Pororo: De Race Vol Avontuur

28 november op DVD & Blu-ray Disc

Pororo: De Race Vol Avontuur Blu-ray DiscIn thuisland Zuid-Korea is hij zo populair, dat ze hem er De President noemen. We hebben het over Pororo, de kleine blauwe pinguïn met de grote  vliegeniersbril. Kijkertjes van het jeugdprogramma Zappelin kennen het vrolijke animatiefiguurtje al langer. Daar worden de avonturen van Pororo sinds 2011 uitgezonden. Die zeven minuten durende afleveringen deden verlangen naar een groter avontuur, en dat is er nu. Met Pororo: De Race Vol Avontuur, die Splendid Film op 28 november uitbrengt op DVD en Blu-ray, kun je de pinguïn en zijn vriendjes nu ook gewoon mee naar huis nemen!

Ver weg, op een onbekend eiland, in een bosrijk en besneeuwd gebied, leven vele dieren vredig bij elkaar in het dorpje Porong. Onder de inwoners de goed gehumeurde ijsbeer Poby, de bemoeizuchtige vos Eddy, verlegen bever Loopy en natuurlijk Pororo. Deze kleine pinguïn is de nieuwsgierigste én ondeugendste van het stel. Hij woont samen met baby-dinosaurus Crong, die Pororo ooit als ei op een ijsberg heeft aangetroffen.  Als op een dag een vliegtuig een noodlanding moet maken in Porong, staat Pororo natuurlijk vooraan om te helpen. In het vliegtuig bevinden zich de supersnelle sleeën voor de bekende Northpia wedstrijd. Pororo en zijn vrienden doen wat ze kunnen en worden als beloning getraind in het racen over de sneeuwvlaktes. Tja, daarna willen de bewoners van Porong natuurlijk niets liever dan zelf meedoen aan de spannende wedstrijd! Maar zijn ze goed genoeg om de ervaren ijsberen te verslaan?

Pororo: De Race Vol Avontuur koppelt de humor van de televisiereeks aan spectaculaire actie. De film is bedoeld voor kids tussen drie en vijf jaar. Pororo de Kleine Pinguïn wordt sinds 2002 geproduceerd door de Zuid-Koreaanse animatiestudio Iconix Entertainment. In Azië is Pororo inmiddels zo geliefd dat er zelfs een musicalversie van bestaat.

Maak kennis met dit hartveroverende fenomeen dat al in zoveel landen tot een succes is uitgegroeid!

Speelduur: +/- 75 minuten.
DVD: adviesprijs EUR 9.99.-
Blu-ray Disc (combopack)
: adviesprijs EUR 14.99.-

Splendid Film logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina