ANGRY BIRDS: DE FILM - binnenkort overal verkrijgbaar

Nieuw op DVD, Blu-ray Disc, UHD en VOD:

ANGRY BIRDS: DE FILM

Angry BirdsAngry BirdsAngry BirdsAngry Birds

Beschikbaar op iTunes vanaf 11 september.
Verkrijgbaar op DVD, (3D) Blu-ray, UHD en
via digital download en On Demand vanaf 21 september.

Maak er een feestje van met de populaire animatiefilm ANGRY BIRDS: DE FILM van Sony Pictures Home Entertainment. De film kwam op nummer één binnen in de VS en 50 andere landen, en is gebaseerd op de meest gedownloade app allertijden (bijna 3,5 miljard downloads). ANGRY BIRDS: DE FILM neemt ons mee naar een eiland dat volledig – of bijna volledig – wordt bewoond door gelukkige vogels die niet kunnen vliegen. In dit paradijs zijn de temperamentvolle en humeurige Red, hyperactieve en supersnelle Chuck, en de opvliegende Bomb altijd al buitenbeentjes. Maar wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen, zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn om zo hun huis te kunnen beschermen. Met een CinemaScore “A” (door kijkers onder de 25 jaar) en met nóg meer van je favoriete, dolle vogels is dit een van de meest winstgevende films gebaseerd op een videospel allertijden.

De Nederlandse stemmencast bestaat onder andere uit: Enzo Knol (Nederlandse vlogger) als Chuck, Eddy Zoëy (Ice Age) als Red, Robin Martins (Goede Tijden, Slechte Tijden) als Stella, Murth Mossel (Mike de Ridder) als Bomb, Frank Lammers (Michiel de Ruyter) als Mighty Eagle, Ruben Nicolai (Ruben vs Geraldine) als Leonard en Isa Hoes (Minions) als Mathilda. 

Angry Birds Screenshot

Het bonusmateriaal van ANGRY BIRDS: DE FILM op Blu-ray, DVD en Digitaal bevat enkele bonus scènes zoals de Blake Shelton videoclip “Friends”, Symfonie Modus (optie om de film af te spelen met enkel achtergrondmuziek), een fotogalerij (tekeningen en schetsen van de vogels, biggen en omgevingen uit de film) en “Maak Muziek!” met componist Heitor Pereira.

De exclusieve content voor Blu-ray en Digitaal bestaat uit de nieuwe kortfilm “De Vroege Vogel Vangt de Worm”, verwijderde scènes en een serie geestige kortfilms met de kuikens. Er zijn ook nog vijf andere extra’s zoals “Dans met de Vogels en de Varkens” (waar fans de dans van de film kunnen leren), “Handige Vogels” (waar kijkers kunnen leren hoe zij zelf een toren van biggen maken) en drie extra’s waarbij fans kennis kunnen maken met de vogels, biggen en kuikens.

Samenvatting:
In de geanimeerde komedie ANGRY BIRDS: DE FILM zullen we er eindelijk achter komen waarom de vogels nou zo boos zijn. De film neemt ons mee naar een eiland dat volledig – of bijna volledig – wordt bewoond door gelukkige, vogels die niet kunnen vliegen. In dit paradijs zijn de temperamentvolle en humeurige Red (Eddy Zoëy), hyperactieve en supersnelle Chuck (Enzo Knol), en de opvliegende Bomb (Murth Mossel) altijd al buitenbeentjes geweest. Maar wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn om zo hun huis te kunnen beschermen.

De Columbia Pictures/Rovio Animatiefilm is geregisseerd door Fergal Reilly en Clay Kaytis en gebaseerd op een scenario van Jon Vitti. ANGRY BIRDS: DE FILM is geproduceerd door John Cohen en Catherine Winder en de uitvoerende producenten zijn Mikael Hed en David Maisel.

Blu-ray, DVD & Digitale extra’s bevatten:

  • Bonus Scene: “Chuck’s Redding”
  • Symphonie Modus
  • “Maak Muziek!” met Componist Heitor Pereira
  • Videoclip met muziek van Blake Shelton
  • Fotogalerij
  • Meer op ToonsTV

 Blu-ray & Digitale exclusieve extra’s bevatten:

  • Vier schattige kortfilmpjes, inclusief “De Vroege Vogel Vangt de Worm”
  • Verwijderde Scènes
  • “Handige Vogels - Hoe Je Je Eigen Varkenstoren Kan Bouwen”
  • “Dans met de Vogels en Varkens” – Leer de line-dance uit de film
  • Ontmoet de kuikentjes 
  • En nog meer Angry Birds plezier!

Sony logo

Recente artikelen

Laatste reacties

edwinvb  |  08-09-2016

http://www.blu-ray.com/movies/The-Angry-Birds-Movie-4K-and-3D-Blu-ray/156019/#Review
Lees meer >

Claudio Santulli  |  08-09-2016

Is dat zo, want het zou voor velen de ideale combinatie zijn. De UHD BD en een 3D Blu-ray Disc.
Lees meer >

edwinvb  |  08-09-2016

waarom niet als in america de versie: 4k/3dbluray/bluray/digital ? zou dat wel erg prettig vinden... niet zoals die zooi van batman vs superman....
Lees meer >

WaymannDirector  |  08-09-2016

Die ziet er toch heel erg hetzelfde uit als de DVD ;) Ik erken het bestaan van dvd's niet meer...;)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina