'Als je begrijpt wat ik bedoel' 8 november op dvd

De film Als je begrijpt wat ik bedoel komt 8 november uit op dvd. Dat maakte filmdistributeur Indies vrijdag bekend. De woensdag overleden tekenaar Marten Toonder maakte die eerste avondvullende Nederlandse tekenfilm in 1983 samen met Rob Houwer.

Toonder creëerde begin jaren veertig de stripfiguren Tom Poes en Olivier B. Bommel. Hij werkte twee jaar met Houwer aan de speelfilm. In Als je begrijpt wat ik bedoel vindt Heer Bommel een ei, waaruit niet veel later draak Zwelgje tevoorschijn komt. Zwelgje ziet Ollie als zijn vader. Bommels vriend Tom Poes vertrouwt het draakje niet.

Lees het complete bericht op Planet.nl

Recente artikelen

Laatste reacties

Jordy van Buel  |  26-10-2005

Een absolute aanschaf ..
Lees meer >

Frank  |  26-10-2005

Ik vind hem ook niet mooi btw: heel jammer dat ze weer die Houwer-stijl hebben gebruikt. Het lijkt me trouwens dat er van deze film en van Bommel in het algemee...
Lees meer >

Richard B.  |  26-10-2005

Ugh, wat een vreselijk cover-design. Ik moffel hem wel weg in de DVD-kast. ;) Misschien dat iemand van de cover-redesign-thread er iets mooiers van kan make...
Lees meer >

René Veentjer  |  26-10-2005

Dit is een van de weinige tekenfilms die ik zeker in mijn dvd collectie wil hebben, alleen de cover vind ik dan wel weer wat minder.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina