Alone - het meest gedurfde survivalexperiment op TV - 24 juni op History

Gloednieuw & exclusief

ALONE

Het meest gedurfde survivalexperiment ooit op TV
24 juni - 21:00 uur - HISTORY

History - Alone

Denk jij het survival genre op TV wel te kennen? HISTORY zal je verrassen! Alone is een van de meest gedurfde en openhartige survival experimenten ooit op TV en vormt daarmee de ultieme overlevingstest.

Slechts zes dagen na de wereldwijde première in de Verenigde Staten kunnen kijkers van over de hele wereld de fascinerende belevenissen volgen van een man die een strijd moet leveren tegen de elementen én zichzelf om te overleven.

Tien mannen worden de wildernis van de westkust op Vancouver Island ingestuurd – een eiland aan de westkust van Canada waar beren, cougars en wolven leven. Alles wat deze survivalmannen bij zich hebben past in een rugzak, waarna ze alleen worden achtergelaten in deze keiharde en niets ontziende omgeving, met slechts één missie: zo lang mogelijk in leven blijven.
 
De deelnemers zijn echt volledig op zichzelf aangewezen, zonder camera- of productieteam. Ze moeten alles zelf filmen en de enige keer dat zij met mensen contact hebben, is als ze besluiten om de uitdaging te verlaten. Elke deelnemer kan zelf bepalen wat hij in zijn rugzak stopt, maar al het andere is afhankelijk van zijn omgeving en vindingrijkheid.

Met $500.000,- op het spel voor de deelnemer die de uitdaging het langste volhoudt, moeten deze tien doodgewone mannen hun familie en kinderen achterlaten en voor zichzelf jagen, een schuilplaats bouwen en roofdieren van zich afslaan om te overleven.

Zonder een camera- of productieteam die hem kan steunen, krijgen ze te maken met extreme isolatie en psychologische nood als ze in het onbekende duiken.

In de eerste aflevering onderzoeken de mannen hun nieuwe omgeving en krijgen ze langzaamaan het besef waar ze aan begonnen zijn en de zware uitdaging die hen te wachten staat. Wanneer het duister intreedt op hun eerste nacht in de wildernis, wordt duidelijk dat het enige vooruitzicht dat nog angstaanjagender is dan de dodelijke dieren om hun heen, de taak is dat ze alles alleen moeten aangaan.

Alone is vanaf 24 juni iedere woensdag te zien, exclusief op HISTORY, om 21:00 uur.

History Channel logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina