All Is Lost met Robert Redford verschijnt op 7 mei op DVD en Blu-ray Disc.

UNIVERSAL PICTURES presenteert:

ALL IS LOST

Vanaf 7 mei verkrijgbaar op DVD & Blu-ray Disc

Universal Pictures Benelux brengt op woensdag 7 mei de DVD en Blu-ray Disc uit van ALL IS LOST, een intrigerende thriller met in de hoofdrol Oscar® winnaar Robert Redford (Butch Cassidy and the Sundance Kid, The Sting, All the President’s Men, The Sting). De indrukwekkende en bijzondere film is geschreven en geregisseerd door Oscar® genomineerde J.C. Chandor (Margin Call).

All is Lost DVD & Blu-ray

De befaamde acteur Robert Redford speelt in de fascinerende thriller ALL IS LOST een solozeiler die tijdens zijn tocht over de Indische Oceaan probeert te overleven, nadat zijn jacht in botsing is geraakt met een drijvende container. De meedogenloze zon, een slinkende voorraad voedsel en rondzwemmende haaien zorgen ervoor dat de situatie steeds zorgwekkender wordt. Robert Redford draagt in zijn eentje de complete film en zet zijn meest indrukkende acteerprestatie ooit neer!

Lovende reacties
Niet alleen kreeg de film een Oscar® nominatie voor ‘Beste Sound Editing’, maar ook de Nederlandse pers was unaniem lovend over de film. Zo zei De Volkskrant: ‘Er is er maar één die deze rol geloofwaardig neer kan zetten en dat is Robert Redford.’ Ook De Telegraaf was zeer positief: ‘Een indrukwekkende film zonder opsmuk, waarin de 77-jarige Redford met natuurlijk charisma de rol van zijn leven speelt.’ NU.nl vat de gehele film goed samen: ‘All is Lost is vooral een film die je ondergaat, bijna een existentiële film.’ Kortom, ALL IS LOST is een must have voor iedere filmliefhebber!

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

peptalk  |  25-04-2014

Zo, zo. Dat is wel heel erg laat. Maanden geleden al gezien in m'n thuisbioscoop. ;) US versie geïmporteerd?
Lees meer >

HBx2000  |  25-04-2014

Zo, zo. Dat is wel heel erg laat. Maanden geleden al gezien in m'n thuisbioscoop. ;) Bij de aftiteling had ik echt zoiets van, nu al afgelopen. En dat is positi...
Lees meer >

WaymannDirector  |  25-04-2014

En wat vond je van deze dan ? Nog niet gezien… maar sta niet te springen. Lijkt me een bejaarde versie van Life of Pi. Maar goed misschien als ie 5 euro ...
Lees meer >

Rogier Burghout  |  25-04-2014

Vond deze ook verassend goed. Geen opsmuk en oprecht drama. En een geweldige rol van Redford.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina