A-Film releases op DVD, Blu-ray Disc en VOD in januari 2013


A-FILM DVD, Blu-ray Disc & VOD releases in januari 2013.


SEARCHING FOR SUGAR MAN (DVD & VOD)

coverDe naam Rodriguez zal in de eerste instantie weinig mensen iets zeggen.Toch was deze singer-songwriter in de jaren ’70 en ’80 wereldberoemd in Zuid-Afrika. Zijn muziek leverde de soundtrack voor de protestgeneratie en hoewel er naar schatting een half miljoen van zijn platen werden verkocht in het door boycots geïsoleerde land, bleef Rodriguez zelf een mysterie. Volgens de overlevering zou hij zichzelf tijdens een optreden in de VS voor de ogen van zijn publiek in brand hebben gestoken. Een van de grootste talenten van zijn generatie eindigde zijn muziekcarriere als een miskend artiest – zonder een flauw vermoeden van zijn populariteit in een heel ander deel van de wereld. Vijfentwintig jaar na dato besluiten een platenhandelaar en een muziekjournalist de raadsels rondom deze tragische held te ontrafelen. De reconstructie van deze zoektocht laat zich bekijken als een spannende detective, die je van de ene verbazing in de andere doet vallen. Maar bovenal is Searching for Sugar Man een ontroerende film over hoop, inspiratie en de bezielende kracht van muziek

Cast: Sixto Rodriquez, Steve Segerman en Dennis Coffey
Regisseur: Malik Bendjelloul
Duur: 86 minuten

Aspectratio Anamorphic 16:9 (1.78:1)
Taal/geluid Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Extra's:
Trailer
Making Sugar Man (+/- 31 min)
Sugar Man - live at The Phoenix (+/- 3 min)

Release: 02-01-2013

BERNIE (DVD & Blu-ray Disc)

coverBernie is een geliefde begrafenisondernemer in een klein stadje in Texas. Zelfs de rijkste en gemeenste weduwe van de stad is gek op hem. Niemand kan een verkeerd woord zeggen over Bernie, zelfs niet als hij een bijzonder wrede misdaad pleegt. Hij vermoordt de weduwe en hij spaart zich nadien geen enkele moeite om de illusie te wekken dat ze nog steeds leeft.

Cast: Jack Black, Shirley MacLaine en Matthew McConaughey
Regisseur: Richard Linklater
Duur: 104 minuten.

Gegevens DVD:
Aspectratio
: Anamorphic 16:9 (1.85:1)
Taal/geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Extra's: Trailer

Gegevens Blu-ray Disc:
Aspectratio
: 1080p HD Anamorphic 16:9 - 1.85:1
Taal/geluid: Engels DTS-HD MASTER 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Extra's
: Trailer

Release: 02-01-2013

THE BATTLE (DVD)

coverDe spannende en grappige familiefilm The Battle draait om het eigentijdse thema: beroemd willen worden, en is los te zien van de voorgaande delen van de populaire ‘Mijn vader is een detective’ (MVIED) speelfilmreeks.
Terwijl Detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam en zijn vrienden met hun bandje mee aan de populaire talentenjacht Top Stars. Met de getalenteerde Ortwin als frontman groeien zij al snel uit tot één van de voornaamste kanshebbers om deze wedstrijd te winnen. Wel hebben zij concurrentie van de gladde showman Marty die met zijn charmes zelfs hun goede vriendin Sterre lijkt in te palmen. Terwijl de jonge muzikanten steeds een ronde verder komen, krijgen zij in de gaten dat het achter de schermen bij Top Stars een foute boel is: sommige deelnemers kunnen niet tegen hun verlies. Deze angstige vermoedens worden bevestigd wanneer Ortwin vlak voor de finale nergens meer te bekennen is; alles wijst erop dat de aanstormende popster ontvoerd is.

Gelukkig is vader Max een ervaren detective, dus met zijn hulp moet het lukken om Ortwin terug te vinden. Onze speurneus is echter thuis aan het revalideren nadat hij bij een aanslag op zijn leven gewond is geraakt. Daarbij zit hij opgescheept met een nutteloze agente die hem moet beschermen, maar meer aandacht heeft voor wat zich in de koelkast bevindt. Kan detective Max er desondanks voor zorgen dat Ortwin weer op tijd boven water komt?
We leven in een tijd waarin iedereen beroemd wil worden.
Hoe ver ga jij om te winnen?

Cast: Cees Geel, Ellen ten Damme, Beau van Erven Dorens, Tjeerd Melchers, Jasmin Pasteuning, Rick Mackenbach, Tara Hetharia, Jeronimo van Balllegoijen
Regisseur: Will Wissink
Duur: 82 minuten

Release: 29-01-2013

GIRL IN PROGRESS (DVD)

coverTerwijl de alleenstaande moeder Grace worstelt met haar werk, rekeningen en haar affaire met een getrouwde dokter, is haar dochter Ansiedad bezig met een plannetje om sneller volwassen te worden. De inspiratie voor dit plan haalt ze uit de coming-of-age verhalen die ze voor school moet lezen.
Terwijl haar misplaatste plan zich verder ontrafeld moeten Grace en Ansiedad leren dat opgroeien onderdeel is van het accepteren van je leeftijd.

Cast: Eva Mendes, Cierra Ramirez
Regisseur: Patricia Riggen
Duur: 93 minuten:

Aspectratio: Anamorphic 16:9 (2.35:1)
Taal/geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Extra's: Trailer

Release: 02-01-2013

THE EXPATRIATE (DVD & Blu-ray Disc)

coverEen ex-CIA agent hoopt een nieuw leven op te bouwen met zijn 15-jarige dochter, die volledig van hem vervreemd is. Hij besluit de veiligheidsverantwoordelijke te worden van een Belgische multinational. Maar op een dag blijkt het bedrijf niet meer te bestaan. De werknemers zijn verdwenen en zijn vroegere assistent blijkt nu een geheim agent te zijn. Zowel zijn eigen leven als dat van zijn dochter staat op het spel. De twee vluchten en worden gedwongen elkaar te vertrouwen

Cast: Olga Kurylenko, Aaron Eckhart and Liana Liberato
Regisseur: Philipp Stölzl
Duur: 100 minuten

Gegevens DVD:
Aspectratio: Anamorphic 16:9 (2.35:1)
Taal/geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Extra's: Trailer

Gegevens Blu-ray Disc:
Aspectratio: 1080p HD Anamorphic 16:9 - 2.35:1
Taal/geluid: Engels DTS-HD MASTER 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Extra's: Trailer

Release: 02-01-2013

TOREN C - Seizoen 4 (DVD)

coverMaike Meijer en Margot Ros zijn terug met het succesvolle 4e seizoen Toren C.
Ontmoet hilarische nieuwe creaties zoals de vulgaire lesbienne Josje en Jazz zangeres Jaleesza Vernous. Daarnaast zijn er de bekende karakters zoals Els, die Karin voor het Chinese Tribunaal sleept, de Portiers met verse moppen, Debbie die sex heeft met een tent en de liftmeiden met een paaldansact. Ondertussen bevalt er iemand van een peperkoek en is er een heus bedrijfsuitje dat eindigt in, ja waarin? Natuurlijk, een ontploffing. Dat wordt kijke Pannekoek!

Cast: Maike Meijer, Margot Ros
Regisseur: Albert Jan van Rees

Release: 08-01-2013

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina