A-Film: geplande DVD releases voor oktober 2006

A Film DVD-releases in oktober 2006.

IK OMHELS JE MET DUIZEND ARMEN

Releasedatum: 28-10-2006

In IK OMHELS JE MET DUIZEND ARMEN gaan Giph, een beginnend schrijver en zijn vriendin Samarinde, arts en veelgevraagd model met hun vriendengroep op vakantie in Spanje. Tijdens de vakantie blijkt zijn relatie met Samarinde onder spanning te staan. Dit komt mede door haar afwezigheid tijdens het ziektebed van zijn moeder. De doodstrijd en uiteindelijke euthanasie van zijn moeder hebben Giph sterk aangegrepen. Hij is niet in staat dit met Samarinde te delen. Giph neemt meer afstand van haar en van hun vrienden. De beslissing die Giph en Samarinde uiteindelijk moeten nemen, heeft ook voor hun band met hun vrienden diepgaande gevolgen.

Regisseur Willem van de Sande Bakhuyzen (Leef!)
Cast Carice van Houten (Zwartboek)
Tijn Docter (De Uitverkorene)
Halina Reijn (Zwartboek)
Speelduur 110 min


Geluid/Taal Nederlands: DTS 5.1, DOLBY 5.1
Ondertiteling Nederlands (doven), Engels
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (2,35)
Disc formaat DVD 9
Extra\'s Trailer
Making Of (+/- 24 min)
Videoclip (+/- 4 min)
Verwijderde scènes (+/- 22 min)


ROMANCE & CIGARETTES

Releasedatum: 28-10-2006

NOMINATIE GOUDEN LEEUW
Venentië Film Festival

Romance & Cigarettes is een vuile en oneerlijke musical over liefde. Nick (James Gandolfini) is een staalarbeider uit New York die is getrouwd met Kitty (Susan Sarandon), een sterke maar zachtaardige vrouw met wie hij drie volwassen dochters heeft. Sinds kort heeft hij een vurige affaire met de roodharige Tula (Kate Winslet). Als zijn vrouw hem betrapt en Tula zich aan hem wil binden, wordt Nick een gevangene van zijn eigen oerdriften. In zijn hart is hij een goede man maar nu moet hij alles in het werk stellen om een weg terug te vinden naar zijn gezin voor het te laat is en al zijn kansen verkeken zijn. Puttend uit inspiratiebronnen uiteenlopend van Charles Bukowski en The Honeymooners, bevat dit romantische avontuur liedjes die ware odes zijn aan onze tijd — van James Brown, Janis Joplin, Engelbert Humperdinck, Tom Jones, Bruce Springsteen, en vele anderen — en gestalte geven aan de hoop en dromen van de karakters. Wanneer zij tot hun breekpunt (en verder) worden gedreven barsten deze botsende karakters uit in liedjes en zingen mee — soms meezingend, soms uit volle, borst — met de muziek die huist in hun onderbewustzijn.

Regisseur John Turturro
Cast Kate Winslet (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)
Susan Sarandon (Thelma & Louise)
James Gandolfini (The Mexican)
Christopher Walken (Wedding Crashers)
Speelduur 115 min


Geluid/Taal Engels: DOLBY 5.1, DTS
Ondertiteling Nederlands, Frans
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (1,77)
Disc formaat DVD 9
Extra\'s Trailer


BLOCK PARTY

Releasedatum: 12-10-2006

Een mix van Dave Chappelle\'s komische sketches en muzikale optredens, gefilmd door buurtbewoners tijdens een feest in Brooklyn. Onder de gasten bevinden zich tevens de artiesten Kanye West, Mos Def, Erykah Badu, Dead Prez, Jill Scott, en The Roots, welke op dit feest exclusieve optredens geven.

Regisseur Michel Gondry (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)
Cast Dave Chappelle
Erykah Badu
Lauryn Hill
Wyclef Jean
Big Daddy Kane
Kanye West
James Kamal Gray
Leonard Hub Hubbard
Speelduur 103 min


THE TIGER AND THE SNOW

Releasedatum: 12-10-2006

Attilio is een dichter en een docent in poëzie aan de Universiteit voor buitenlandse studenten in Rome. Hij heeft een aardige literaire reputatie; hij heeft zojuist een nieuwe gedichtenbundel, The Tiger and the Snow, gepubliceerd die goed ontvangen is door zowel de critici als het poëzie minnende publiek. De gebeurtenissen in de wereld om hem heen - het is 2003 en de oorlog in Irak is aanstaande - lijken hem niet te deren; ‘s nachts droomt hij van die ene vrouw die hij wil trouwen. Haar naam is Vittoria maar in het werkelijke leven wil ze helaas niets met hem te maken hebben. Ze wordt voortdurend lastig gevallen door deze onverbeterlijk vrolijke man die nooit na zal laten zijn eeuwige liefde aan haar te verklaren. Attilio volgt haar overal, wacht haar op, belooft haar eeuwig geluk en gooit zich letterlijk voor haar voeten. Maar hoe hoger hij de druk opvoert, hoe meer zij zich verzet.
Wanneer Vittoria ernstig gewond raakt, als ze voor haar werk in Irak beland, gaat Attilio onmiddelijk daarheen om haar te redden en hij gaat hierbij tot het uiterste. Zal zij zijn liefde ooit beantwoorden??

Regisseur Roberto Benigni (La Vita è Bella)
Cast Roberto Benigni
Jean Reno (The Da Vinci Code)
Nicoletta Braschi (La Vita è Bella)

Speelduur 114 min

Geluid/Taal Italiaans: DOLBY 5.1
Frans: DOLBY 5.1
Ondertiteling Nederlands, Frans
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (1,77)
Disc formaat DVD 9
Extra\'s Trailer
Making Of (+/- 11 min)
Verwijderde en Uitgebreide Scènes (+/- 5 min)
Interviews met Roberto Benigni, Nicoletta Braschi en Jean Reno (+/- 9 min)


TRANSAMERICA

Releasedatum: 12-10-2006

WINNAAR GOLDEN GLOBE
Beste Actrice

Bree, een hoog opgeleide transseksuele vrouw die doorgaat voor een G.G. (een ‘genetic girl’), woont in een arme wijk van Los Angeles. Ze heeft twee baantjes om geld te sparen voor haar laatste geslachtsoperatie. Als ze een telefoontje krijgt van Toby, een weggelopen tiener die in de gevangenis zit en op zoek is naar zijn vader, komt ze er tot haar grote schrik achter dat een ongelukkige heteroseksuele ervaring tijdens haar leven als man heeft geresulteerd in een zoon. Met tegenzin doet Bree een beroep op haar zuur verdiende spaarcentjes en vliegt naar New York om daar de borgsom voor Toby te betalen. Ze biedt hem een rit aan maar heeft in het geheim besloten dat ze hem achter zal laten bij de stiefvader waar hij van weggelopen is. Toby neemt het aanbod aan. Hij is er immers aan gewend dat volwassen hem diensten bewijzen in ruil voor seks. Terwijl ze wederzijds liegen en voortdurend proberen elkaar te manipuleren begeven Toby en Bree zich dwars door de binnenlanden van het continent op een onverwachte reis

Regisseur Duncan Tucker
Cast Felicity Huffman (Desperate Housewives)
Kevin Zegers ( The Hollow)
Fionnula Flanagan (The Others)
Graham Greene
Speelduur 103 min

Geluid/Taal Engels: DOLBY 5.1
Ondertiteling Nederlands, Frans
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (1.85)
Disc formaat DVD 9
Extra\'s Trailer
Commentaartrack van Duncan Tucker (niet ondertiteld)
Interview met Felicity Huffman en Duncan Tucker (+/- 19 min)
Interview met Kevin Zegers en Duncan Tucker (+/- 10 min)
Bloopers (+/- 4 min)
Videoclip: Dolly Parton - "Travellin\' Thru" (+/- 5 min)
Achter de Schermen bij Dolly Parton (+/- 4 min)


MILLION DOLLAR BABY

Releasedatum: 05-10-2006

WINNAAR 4 OSCARS®
Beste Regisseur, Beste Film, Beste Vrouwelijke Hoofdrol, Beste Mannelijke Bijrol

Na de pijnlijke vervreemding van zijn dochter heeft bokstrainer Frankie Dunn (Clint Eastwood) al heel lang niemand meer toegelaten tot zijn persoonlijke sfeer. En dan stapt Maggie Fitzgerald (Hilary Swank) zijn trainingszaal binnen. Getekend door een zwaar leven heeft de jonge Maggie zich door puur en rauw talent en een ongelofelijke wilskracht een weg naar de boksring weten te knokken. Maar meer dan ooit te voren heeft ze nu iemand nodig die in haar gelooft. Het laatste waar Frankie op zit te wachten is verantwoordig te dragen voor Maggie en hij heeft er ook niet echt veel zin in om zijn nek uit te steken voor de vrouwelijke bokser. Maar Maggie’ s wil en vastberadenheid weten hem toch te overtuigen. Frankie neemt de training van Maggie op zich en gaandeweg ontdekken de twee dat ze een gemeenschappelijke passie delen die al hun pijnlijke ervaringen uit het verleden overstijgt. Voor het eerst sinds lange tijd komt er weer een gevoel van onderlinge verbondenheid die lijkt op een familie. Maar in de nasleep van een belangrijke wedstrijd komen de twee voor een zware beproeving te staan die heel wat meer vergt van hun hart en moed. Meer dan ooit tevoren.

Regisseur Clint Eastwood (The Bridges of Madison County)
Cast Clint Eastwood
Morgan Freeman (The Shawshank Redemption)
Hillary Swank (The Gift)
Speelduur 132 min

Label Quality Film Collection
Geluid/Taal Frans: DOLBY 5.1
Engels:DOLBY 5.1, DTS 5.1
Ondertiteling Nederlands, Frans
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (2,35)
Disc formaat DVD 9
Extra\'s Original Theatrical Trailer


IL LADRO DI BAMBINI

Releasedatum: 05-10-2006

WINNAAR GROTE JURY PRIJS
Cannes Film Festival

Antonio, een jonge carabiniere, krijgt de opdracht om de elfjarige Rosetta en haar ziekelijke broertje Luciano naar een weeshuis te brengen. De kinderen zijn bij hun moeder weggehaald omdat deze Rosetta dwong zich te prostitueren. Vanwege Rosetta’s achtergrond weigert het weeshuis de kinderen op te nemen. Antonio moet daarom met ze op pad naar een ander tehuis, op Sicilië. Naarmate de reis vordert groeit het drietal naar elkaar toe en verandert het wederzijdse wantrouwen in genegenheid. Maar het pijnlijke verleden van de kinderen laat hen niet zomaar los, en de idyllische dagen die ze samen doorbrengen moeten wel tot een einde komen.

Regisseur Gianni Amelio
Cast Enrico Lo Verso (Hannibal)
Valentina Scalici
Florence Darel (The Count of Monte Cristo)
Giuseppe Ieracitano

Label Quality Film Collection
Geluid/Taal Italiaans: ORIGINAL MONO, REMASTERED DOLBY 5.1
Ondertiteling Nederlands
Beeldformaat 4:3
Disc formaat DVD 5


THE LORD OF THE RINGS; SPECIAL LIMITED EDITIONS

Releasedatum: 20-10-2006 (RELEASEDATUM ONDER VOORBEHOUD)

Nooit eerder vertoond \'The Lord of the Rings\' materiaal verkrijgbaar op één DVD. Elke dubbel-DVD bevat zowel de bioscoopversie van de film als de extended widescreen versie van de film op 1 disc (DVD 18).

Van de met 17 Academy Awards bekroonde ‘The Lord of the Rings’ filmtrilogie van Peter Jackson worden drie unieke dubbel-DVD’s uitgebracht in Nederland en Vlaanderen.The Lord of the Rings Special Limited Edition DVD\'s zullen in een nieuwe vormgeving en luxe verpakking verkrijgbaar zijn. De bonus-discs bevatten nieuw achter-de-schermen materiaal. Deze nooit eerder vertoonde \'Making Of\' documentaires zijn van speelfilmlengte.

Regisseur Peter Jackson
Cast Elijah Wood
Ian McKellen
Liv Tyler
Viggo Mortensen

The Fellowship of the Ring DVD (S.L.E.) versie 2006-2dvd - Details

Disc S.L.E. / DVD-18 Side A & B - The Fellowship of the Ring
Geluid/Taal Engels
DOLBY EX 5.1
Engels
DOLBY STEREO
Ondertiteling Nederlands
Engels
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (2,35)
Disc formaat DVD 18
Extra\'s Bioscoop-versie én Extended Editie beschikbaar via "Seamless Branching"-feature.

Disc S.L.E. / BONUS-DVD - The Fellowship of the Ring
Geluid/Taal Engels
DOLBY STEREO
Ondertiteling Engels
Nederlands
Beeldformaat 4:3 Letterbox
Disc formaat DVD 5
Extra\'s Behind-the-Scenes: featuring never-seen-before footage. Created by filmmaker Costa Botes, personally selected by Peter Jackson.

The Two Towers DVD (S.L.E.) versie 2006-2dvd - Details

Disc S.L.E. / DVD-18 Side A & B - The Two Towers
Geluid/Taal Engels
DOLBY EX 5.1
Engels
DOLBY STEREO
Ondertiteling Engels
Nederlands
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (2,35)
Disc formaat DVD 18
Extra\'s Bioscoop-versie én Extended Editie beschikbaar via "Seamless Branching"-feature.

Disc S.L.E. / BONUS-DVD - The Two Towers
Geluid/Taal Engels
DOLBY STEREO
Ondertiteling Engels
Nederlands
Beeldformaat 4:3 Letterbox
Disc formaat DVD 5
Extra\'s Behind-the-Scenes: featuring never-seen-before footage. Created by filmmaker Costa Botes, personally selected by Peter Jackson.

The Return of the King DVD (S.L.E.) versie 2006-2dvd - Details

Disc S.L.E. / DVD-18 Side A & B - The Return of the King
Geluid/Taal Engels
DOLBY EX 5.1
Engels
DOLBY STEREO
Ondertiteling Engels
Nederlands
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (2,35)
Disc formaat DVD 9
Extra\'s Bioscoop-versie én Extended Editie beschikbaar via "Seamless Branching"-feature.

Disc S.L.E. / BONUS-DVD - The Return of the King
Geluid/Taal Engels
DOLBY STEREO
Ondertiteling Engels
Nederlands
Beeldformaat 4:3 Letterbox
Disc formaat DVD 5
Extra\'s Behind-the-Scenes: featuring never-seen-before footage. Created by filmmaker Costa Botes, personally selected by Peter Jackson.


OVERIGE RELEASES QUALITY FILM COLLECTION:

Vera Drake
The Brotherhood Of War
Omagh
Toto Le Héros
Het Rode Korenveld
My Own Private Idaho
Alexander

OVERIGE RELEASES 12 OTKOBER 2006:

Avenge But One Of My Two Eyes
Darshan
Wassup Rockers

OVERIGE RELEASES 28 OKTOBER 2006:

Re-Cycle
SPL
The Proposition
Pelikaan Man
Opal Dream (aka Pobby and Dingan)

Recente artikelen

Laatste reacties

Richard B.  |  20-09-2006

Aan diegenen die van plan zijn om de LOTR-dvd's te gaan kopen: over een paar jaar koop je ze op HD DVD of Blu-ray met veel beter beeld en geluid en alle extra's...
Lees meer >

Marcel v/d H.  |  20-09-2006

Zitten wel weer wat leuke QFC titels tussen.
Lees meer >

TheGodfather  |  15-09-2006

Ik Omhels Je Met Duizend Armen vond ik geweldig dus die komt er zeker in, en wellicht Romance And Cigarettes. Maar daar wacht ik nog even mee 8)
Lees meer >

thory  |  10-09-2006

Wat een nutteloze reactie vind ik dit. Waarom iets boycotten wat mensen voorheen geweldig vonden? Bovendien is het belangrijkste laag niet het leesoppervlak van...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina