A-Film DVD en Blu-ray Disc releases in oktober


A-FILM DVD & Blu-ray Disc releases in oktober.


Dit najaar zou John Lennon 70 zijn geworden, en is het 30 jaar geleden dat hij vermoord werd. Nowhere Boy vertelt over zijn jeugdjaren en concentreert zich op de moeizame relatie met zijn moeder en tante. Het indrukwekkende speelfilmdebuut van regisseuse Sam Taylor Wood, geschreven door Matt Greenhalgh (Control), laat tevens zien dat Aaron Johnson - met hoofdrollen in zowel Nowhere Boy als Kick-Ass - één van de meest veelzijdige acteurs van dit moment is. Nowhere Boy verschijnt in een limited edition versie met boekje en soundtrack.

Unthinkable is een meeslepende, psychologische thriller over het terrorisme in de wereld. Hoever mag Samuel L. Jackson gaan bij zijn ondervraging van een terrorist? Heel ver…

De grote arthouse hit Yo, También was publieksfavoriet op het Filmfestival in Rotterdam en groeide uit tot één van de mooiste feel good films van het jaar. De film maakt op intrigerende wijze voelbaar dat ieder mens recht heeft op een beetje geluk in de liefde, handicap of niet.


NOWHERE BOY (DVD)

coverNowhere Boy vertelt het verhaal van de jeugd van John Lennon. Liverpool, 1955. Lennon is een intelligente maar gevoelige tiener die gevangen zit tussen zijn Tante Mimi en zijn moeder. Hij probeert te ontsnappen aan de geheimen van zijn familie en in rock ’n roll vindt hij de ideale ontsnappingsmogelijkheid en in ene Paul McCartney een onvoorwaardelijke vriend.

Regisseur   Sam Taylor-Wood; 
Cast   Kristin Scott Thomas, Aaron Johnson, Thomas Sangster, Anne-Marie Duff,  
Speelduur   97 min
 
Geluid/Taal   Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling   Nederlands
Beeldformaat   Anamorphic 16:9 (2.35:1)
Extra Trailer

Releasedatum: 14-10-2010


UNTHINKABLE (DVD & Blu-ray Disc)

covercoverErgens in Amerika staan drie nucleaire wapens op scherp, klaar om te ontploffen. Eén man weet waar ze zijn. Hoe ver gaat de overheid om deze man aan het praten te krijgen? De dreiging is in deze tijd zo goed voorstelbaar, dat het scenario niet als fictie kan worden afgedaan. Overheden, waar ook ter wereld, worstelen met hetzelfde dilemma. De grote vraag blijft: Is het schenden van de rechten van de mens geoorloofd om mensenlevens te redden …

Regisseur   Gregor Jordan; 
Cast   Samuel L. Jackson, Carrie-Anne Moss, Michael Sheen,  
Speelduur   97 min
 
Blu-ray Disc  
Geluid/Taal   Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling   Nederlands
Beeldformaat   1080p HD 16:9 -1.85:1
   
DVD  
Geluid/Taal   Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling   Nederlands
Beeldformaat   Anamorphic 16:9 -1.85:1

Releasedatum: 21-10-2010


YO, TAMBIEN (DVD)

coverDaniel is de eerste Europese man met Down syndroom die is afgestudeerd aan de universiteit. Als hij een baan bij de Social Service krijgt, ontmoet hij de vrijdenkende Laura.
Snel ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen de twee, wat stuit op afkeurende blikken van collega’s en vrienden. Onder de druk van regels door duikend en wars van alle commentaar weten zij een vriendschap en liefde te beleven die uniek is. Maar is de band tussen hen sterk genoeg als Daniel verliefd wordt op Laura?

Regisseur   Antonio Naharro; 
Cast   Lola Dueñas, Isabel García Lorca ,  
Speelduur   103 min
 
Geluid/Taal   Spaans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling   Nederlands
Beeldformaat   Anamorphic 16:9 (1.85:1)
Extra Trailer

Releasedatum: 28-10-2010

Recente artikelen

Laatste reacties

Rene Cloosterman  |  21-09-2010

Unthinkable komt er zeker in.
Lees meer >

Persepolis  |  21-09-2010

Yo Tanbiem wil ik zeker ook nog eens zien!! Ik hoop dat het gelijkaardig is aan de film 'Le huitième jour'. Al een beetje ouder, maar actueler dan ooit!
Lees meer >

deweb  |  20-09-2010

Unthinkable was niet slecht, maar er had meer in gezeten. Daarnaast is het niet echt voor tere zieltjes. Nowhere boy is een beetje een rare film, maar wel ee...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina