A-Film DVD, Blu ray Disc en VOD releases in augustus

A-Film Home Entertainment releases voor de maand augustus.

 

THE BORDERLANDS (DVD, Blu ray & VOD

Borderlands is een donker, adembenemend intens horror meesterwerk, en vormt een spannende mix tussen horrorklassiekers The Exorcist en The Conjuring. 

Borderlands Blu rayBorderlands DVDEen groep van specialisten uit het Vaticaan wordt naar een afgelegen kerk in Engeland gestuurd vanwege mysterieuze gebeurtenissen in het gebied. Hoewel Vader Crellick videobeelden heeft van items in de kerk die blijkbaar verplaatst worden door bovennatuurlijke krachten, willen de van nature sceptische Deacon en pater Mark Amidon sluitend bewijs hebben.

Regie: Elliot Goldner
Met o.a.: Gordon Kennedy, Robin Hill, Aidan McArdle
Genre: Horror
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Minuten: 89

Release: 19-08-2014

 

LES YEUX JAUNES DES CROCODILES ( DVD, Blu-ray & VOD)

Gebaseerd op de bestseller van de Franse journaliste en novellist Katherine Pancol. Les Yeux Jaunes des Crocodiles (NLse titel: De gele ogen van de krokodillen) is onderdeel van een succesvolle trilogie, waarvan wereldwijd meer dan 4 miljoen exemplaren zijn verkocht. 

Les Yeux Jaunes Des Crocodiles Blu rayLes Yeux Jaunes Des Crocodiles DVDTwee zussen zijn totale tegenpolen. Joséphine, een historicus gespecialiseerd in de twaalfde eeuw, geconfronteerd met de moeilijkheden van het leven, en Iris, waanzinnig mooi, die een zinloos en gemakzuchtig leventje leidt in Parijs. Op een avond, tijdens een mondain etentje, schept Iris op over het schrijven van een roman. Gevangen in haar leugen haalt ze haar zus Joséphine, verlaten door haar man en bedekt met schulden, over om de roman in haar plaats te schrijven. Iris wordt het boegbeeld van de roman, de inkomsten nalatend aan haar zus. Het succes van het boek zal voor altijd hun relatie en hun leven radicaal veranderen.

Regie: Cécile Telerman
Met o.a.: Emmanuelle Béart, Julie Depardieu, Patrick Bruel, Alice Isaaz, Jacques Weber
Genre: Drama
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Minuten: 122

Release: 26-08-2014

 

MINDSCAPE (DVD & VOD)

Mindscape is een thriller van de makers van Orphan, House of Wax en The Conjuring, met sterrencast met o. Mark Strong (Sherlock Holmes), Taissa Farmiga (American Horror Story) en Brian Cox (The Born Supremacy). Mindscape werd internationaal zeer goed ontvangen, onder andere op filmfestivals als Sitges en de Goya Awards. 

Mindscape DVDEen man heeft de buitengewone gave om iemands brein binnen te dringen en het geheugen te manipuleren. Wanneer hij zich ontfermt over een briljante jonge tiener, raakt hij verzeild in een gevaarlijk spel van verleiding en verraad dat volledig uit de hand loopt...

Regie: Jorge Dorado
Met o.a.: Taissa Farmiga, Mark Strong, Brian Cox
Genre: Thriller
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Minuten: 95

Release: 26-08-2014

 

   
 

A-Film logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  12-08-2014

Even ter info: Oculus wordt dus ook op 26/08 uitgebracht op blu-ray en dvd maar dit voorlopig enkel bij Media Markt in Nederland. :-(
Lees meer >

WaymannDirector  |  11-08-2014

huhn Oculus komt toch ook uit eind augustus ? Er is zelfs een cover te zien op A-film…?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina