3 spannende crimeseries in mei op DVD, Blu-ray en VOD via Just Entertainment

Just Entertainment brengt in mei 3 spannende crimeseries uit
op DVD, Blu-ray en VOD

Aquarius Jordskott Luther

AQUARIUS – Seizoen 1

"As drama, it's gripping, disturbing, and rewarding" - Philadelphia Inquirer

vanaf 24 mei op DVD, Blu-ray & VOD

Aquarius Seizoen 1 DVD & Blu rayHet spannende eerste seizoen van de serie Aquarius gaat over rechercheur Sam Hodiak die weet te infiltreren in het criminele netwerk van sekteleider Charles Manson. De dertiendelige serie is een Amerikaans primetime drama dat zich afspeelt in de jaren '60 in Los Angeles. De hoofdrol van inspecteur Hodiak wordt vertolkt door Golden Globe-winnaar David Duchovny (The X-Files, Californication). Andere grote rollen zijn er voor Emma Dumont (Bunheads, Salvation), Gethin Anthony (Game of Thrones, Call the Midwife), Claire Holt (The Vampire Diaries, The Originals) en Grey Damon (American Horror Story, Star-Crossed).

Verhaal
Aquarius speelt zich af in het Los Angeles van de jaren ‘60, niet lang voordat sekteleider Charles Manson berucht zal worden als het brein achter de meest besproken moorden van zijn tijd. Manson heeft nog geen enorme schare volgelingen, maar aan charisma ontbreekt het hem niet. Hij heeft grote plannen en probeert kwetsbare jonge mensen zover te krijgen dat ze zich bij hem aansluiten. De autoriteiten beginnen zich zorgen te maken en schakelen de politie in om te onderzoeken wat er gaande is. Zo krijgt de door de wol geverfde inspecteur Sam Hodiak (David Duchovny) opdracht om met hulp van een jonge collega te infiltreren in de kringen rond Manson. Dat lukt, en Hodiak stuit op een beangstigend web van manipulatie en moord. Maar door zijn compromisloze aanpak wekt hij veel weerstand en brengt hij zelfs iemand in levensgevaar.

Specificaties:
Speelduur: 13 x 43 min.
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Adviesprijs: €19,99
Verpakking: 3 DVD Stackpack Slipcase & 2 Blu-ray Slipcase
Kijkwijzer: 16

 

JORDSKOTT – Seizoen 1

"You can't take your eyes off it" - The Guardian

vanaf 24 mei op DVD, Blu-ray & VOD

Jordskott - Seizoen 1 DVD & Blu rayJordskott is wederom een ijzersterke crimeserie uit Scandinavië. De Zweedse serie combineert op doordachte wijze het sterke genre van de Scandinavische thriller met bovennatuurlijke elementen en mythische tradities uit de regio. In de tiendelige serie gaat politiecommissaris Eva Thörnblad (Moa Gammel) op zoek naar haar dochter die 10 jaar geleden verdween.

Verhaal
Jordskott is een ijzingwekkende Scandinavische thriller met een bovennatuurlijk tintje. Zeven jaar geleden is Josefin, het dochtertje van rechercheur Eva Thörnblad, op mysterieuze wijze verdwenen. Eva lijdt nog steeds zwaar onder het verlies en heeft zich helemaal op haar werk gestort. Hoewel alles er destijds op wees dat Josefin is verdronken in het Silverhöjdmeer, heeft Eva nog steeds het gevoel dat iemand het kind die fatale dag heeft ontvoerd. Als er een jongetje vermist raakt in dezelfde omgeving, besluit Eva zelf te gaan onderzoeken of er een verband is met de verdwijning van Josefin. Naarmate het onderzoek vordert, begint Eva in te zien dat er in de duistere bossen van Silverhöjd oeroude krachten huizen die elk begrip te boven gaan. En dan komt ze voor een duivels dilemma te staan: is ze bereid andermans kind op te offeren om haar eigen dochter te redden?

Specificaties:
Speelduur: 10 x 60 min.
Taal: Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Adviesprijs: €29,99
Verpakking: 4 DVD Digipack Pet-O-Card & 2 Blu-ray Digipack Pet-O-Card
Kijkwijzer: 16

 

LUTHER – Seizoen 4

vanaf 24 mei op DVD & Blu-ray

Luther Seizoen 4 DVD & Blu rayIdris Elba (The Wire, Thor) keert terug als John Luther in alweer het vierde seizoen van de met een Golden Globe bekroonde detectiveserie Luther over de bijna geniale detective die op zijn eigen manier de criminaliteit bestrijdt. In dit nieuwe seizoen zijn Rose Leslie (Game of Thrones) en John Heffernan (Ripper Street) toegevoegd aan de cast.

Verhaal
Na de schokkende dood van zijn partner Ripley heeft politie-inspecteur John Luther ontslag genomen en heeft zich teruggetrokken in een rustige plaats. Naar zijn idee heeft hij niet veel meer om voor te leven. Dan ontdekt hij ook nog dat de enige voor wie hij nog wél iets voelt m ogelijk overleden is. Vanaf dat moment heeft hij nog maar één doel: de dader opsporen en wraak nemen. Intussen doen inspecteurs Theo Bloom en Emma La ne onderzoek naar een reeks gruwelijke moorden. Er is een beestachtige moordenaar actief die zijn slachtoffers verslindt en hun identiteit aanneemt, om vervolgens weer een nieuwe prooi uit te zoeken. Maar hoe verder de politie doordringt tot het hart van de zaak, hoe duisterder de zaak lijkt te worden. Naarmate de seriemoordenaar in een steeds hoger tempo slachtoffers maakt, begint Luther te beseffen dat hij toch zal moeten ingrijpen.

Specificaties:
Speelduur: 2 x 50 min.
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Adviesprijs: €19,99
Verpakking: 1 DVD Amaray Slipcase + 1 Blu-ray Amaray Slipcase
Kijkwijzer: 16

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina