20th Century Fox kondigt release van Avatar aan op DVD en Blu-ray Disc

20th Century Fox

20th CENTURY FOX maakt internationale releasedatum voor AVATAR Blu-ray Disc en DVD bekend!


Nederlandse fans kunnen nu thuis een wereld die de verbeelding overstijgt ontdekken met de lancering van het verbluffende meesterwerk van James Cameron op Blu-ray Disc en DVD, te beginnen vanaf 21 april.

12 rounds BD12 rounds BD


20th Century Fox Home Entertainment kondigt aan dat het begint met de internationale rollout van de Blu-ray Disc en de DVD van Avatar, de geschiedenis schrijvende film van James Cameron, tebeginnen vanaf 21 april om samen te vallen met de 40e verjaardag van Earth Day. (22 april onze tijd).

De Avatar Blu-ray Disc, een 'must own', biedt de meest ultieme high-definition filmervaring voor de thuisbioscoop. De Blu-ray Disc, befaamd voor zijn optimale beeld- en geluid, laat de meesterlijke cinematografie, art direction en visuele effecten met een ontzagwekkende helderheid tot leven komen.

Sinds zijn internationale release in december blijft Avatar filmgeschiedenis schrijven. Dit epische drama, winnaar van zowel een Golden Globe® als een Oscar®, zette aan de kassa het beste resultaat aller tijden neer met een ticketverkoop van 2,6 miljard dollar, waarvan 1,9 miljard dollar buiten de VS (de teller staat momenteel op 17,8 miljoen euro in Nederland). Regisseur James Cameron voert de kijkers mee naar een spectaculaire wereld die de verbeelding overstijgt, een wereld waarin een aarzelende held inscheept op een reis van verlossing en ontdekking wanneer hij een heldhaftig gevecht aangaat om een beschaving te redden.

In Avatar, geschreven door James Cameron en geproduceerd door John Landau met wie hij al lang samenwerkt, spelen Sam Worthington, Zoë Saldana en Sigourney Weaver de hoofdrollen, naast Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi en Joel David Moore.

Recente artikelen

Laatste reacties

Gandalf the funny  |  21-03-2010

Ik las net t volgende op nu.nl (naast t feit dat Titanic in 2012 als 3D film uitkomt) In datzelfde interview bevestigt Cameron ook dat 'Avatar' dit najaar opn...
Lees meer >

toystory  |  20-03-2010

voor een medium is dat net zo'n groot verschil, relativeer..... Tussen 1920x1080 of 720x576 beeldlijnen zit het verschil, of ga terug naar VHS
Lees meer >

Mr. Humphries  |  19-03-2010

Tussen een lambo en een golf zit een paar ton tussen en tussen een dvd en bluray misschien 10 euro Maak nog een leukere vergelijk. voor een medium is dat net ...
Lees meer >

spiff  |  19-03-2010

Ben wel benieuwd naar de extra's.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina