2 Nieuwe Video On Demand websites


Nu ook optimaal filmgenot via videolandondemand.com en moviemaxonline.eu

Met de verbeterde versies van de websites www.videolandondemand.com en www.moviemaxonline.eu stellen de in film gespecialiseerde winkelformules Videoland en Movie MAX de filmliefhebber in staat om nu optimaal van films te genieten via internet. Met steeds een actueel en compleet onlineaanbod kan de consument zelf thuis makkelijk en eenvoudig films, tv-series of documentaires huren of kopen.

Met de lancering van beide websites spelen Videoland en Movie MAX in op de groeiende behoefte van consumenten om zelf te bepalen wanneer en waar zij op tv of pc een film of een tv-serie willen bekijken. De websites bieden een uitgebreid en steeds actueel assortiment van filmmaatschappijen zoals Universal Pictures, Paramount, Sony Pictures en Warner Bros.

Het online huren of kopen van films is niet alleen vereenvoudigd en dus gebruiksvriendelijker, maar ook de kwaliteit is sterk verbeterd. Consumenten kunnen nu snel en simpel in hoge kwaliteit en met ‘surround sound’ films, documentaires en tv-series online huren en/of kopen.
Door websites als www.videolandondemand.com en www.moviemaxonline.eu wordt de ontwikkeling van video-on-demand verder ondersteund. Daarnaast bieden enkele Videoland- en Movie MAX-winkels zogeheten Movieboxen. Deze apparaten stellen de consument in staat de tv in de huiskamer aan te sluiten op het internet.

Co Mast, ceo van de Entertainment Retail Group: “VOD is voor ons een geweldige kans om ons aanbod uit te breiden voor al onze klanten. De consument wil zijn entertainment tenslotte steeds meer vanuit zijn luie stoel kunnen kiezen.

 

Recente artikelen

Laatste reacties

stenmaassen  |  20-10-2009

Zijn jullie al bekend met Solocoo? Met deze settopbox kun je echt vanuit je luie stoel (of bank) VOD kijken!
Lees meer >

Smooth-J  |  16-10-2009

Iemand al een keer uitgeprobeerd? Ben ook benieuwd naar de kwaliteit.
Lees meer >

-Jaap-  |  14-10-2009

Weglopen voor de waarheid is nooit een goed idee, dat kunnen we allemaal zien met het huidige DSB circus.;)
Lees meer >

Edgar Smit  |  14-10-2009

De meeste mensen met een multimedia PC plukken hun films wel ergens anders op internet vandaan, ook nog eens in betere kwaliteit!;)(y)dat weet jij en dat weet i...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina