Citaat Oorspronkelijk gepost door BluRay4Life Bekijk bericht
Ik heb nog steeds problemen met mijn Oppo 203 en mijn Sony Projector VPL-VW550. Bij het afspelen van mijn 4K-schijfjes valt mijn beeld na een 30-tal seconden uit.
HDMI-handshake zoals mijn probleem zo mooi noemt
Ik postte dit probleem hier al eens op 8 maart maar nog steeds is mijn probleem niet opgelost.
Voor de rest ben ik wel tevreden over dit toestel hoor maar mijn probleem zou toch echt eens mogen opgelost geraken.
Half maart kreeg ik reeds deze melding van Oppo UK : "We have experienced some issues with handshaking via Sony 4k Projectors, we will be releasing a new Beta FW any day."
Nu zijn we bijna 3 maanden verder sinds mijn probleem en nog steeds geen oplossing.
Ik moet wel zeggen dat de mensen van Oppo waarmee ik in contact kom, wel heel vriendelijk zijn en heel behulpzaam.
DIe mensen doen ook maar hun best en hangen af van de experts aan de andere kant van de wereld.
Maar kan wel zeggen dat dit een heel goed goed toestel is, alleen een beetje jammer van de kinderziekten waarmee hij te kampen heeft.
Euh...is niet niet de basisfunctie (en het allerbelangrijkste) van een speler dat er in ieder geval beeld en geluid uitkomt?
Hoe is het mogelijk dat het een goed toestel is voor jou als je al maanden niet normaal UHD blu-rays kunt afspelen? Dat is alsof je een nieuwe auto koopt, maar al maandenlang stopt de motor er telkens na 30 seconden mee als je boven de 50 km rijdt. Maar.....je vindt het wel een hele goede auto ......

Jouw verhaal zal best een geisoleerd geval zijn die te maken heeft met jouw setup hoor, dat begrijp ik wel. Maar ik begrijp er niets van dat je iets als heel goed kunt beoordelen als het al zolang niet werkt.